Budite dio poslovno-tehničke konferencije Tech Cruise koja će se održati od 19 do 21. septembra 2019. godine, na Jezeru Modrac.

TechCruise konferencija donosi širu sliku digitalne transformacije, ali i naglašava važnost praćenja trendova u digitalnom svijetu kako bi se izvuklo najbolje i stvorila što veća konkurentnost i benefiti. Konferencija donosi nova konkretna rješenja i savjete za kreiranje održive poslovne i digitalne kulture unutar kompanija.

U prodaju su puštene rane kotizacije uz promo cijenu. Kotizacija obuhvata sudjelovanje na svim predavanjima, biznis sesijama, zabavnom i ostalim programskim sadržajima konferencije. Ukoliko se želite prijaviti i dobiti više informacija to možete uraditi isključivo preko web stranice www.techcruise.ba.

Cijena ranih kotizacija za prvih 200 sudionika niža je za 60 KM, ukoliko pri registraciji koristite promo kod: POPUST60.

Tech Cruise konferencija ima za cilj da ukaže na pozitivne promjene kroz nekoliko panela koji su tematski povezani. Tako će posjetitelji iz prve ruke od vrhunskih stručnjaka saznati kako se uspješno nositi u svijetu neprestanih inovacija, kako raditi istraživanja, analizu, digitalni marketing i prodaju uz sigurno poslovanje i koliko “energije” posvetiti klijentima.

Iskusni predavači Tech Cruise konferencije ukazat će na načine kako upravljati raspoloživim ljudskim potencijalom u cilju poboljšanja poslovnih performansi i konkurentnosti kompanije.

Vodeći Cyber Security stručnjaci istaknut će problem sve većeg broja napada na privredne subjekte u Bosni i Hercegovini, te dati rješenja kako zaštiti svoju privatnost i poslovanje kompaniija. TechCruise konferencija pravo je mjesto da predstavnici iz različitih branši uspostave poslovne i prijateljske odnose, poslovnu saradnju i diskutuju o trenutnim dešavanjima u poslovnom i IT svijetu.

Podršku i učešće TechCruise konferenciji prižili su: DELL EMC, Kaspersky LAB, LENOVO, Huawei, KimTec, Posao.ba, Intellinet, APC, Vertiv, D-Link, QNAP, ComTrade, Lexmark, Microsoft, ASBIS, Centar za poslovnu edukaciju -CPE, NLB Banka, EPSON, Jochen Schwizer MyDays Group, JP Spreča, Gauss, BitAlliance, Adizes South East, Escape, Europska Banka za obnovu i razvoj, Lilium Digital, Lukavac Cement i dr.

Više informacija o konferenciji, učesnicima i sadržajima, te načinu kako učestvovati, možete pogledati na zvaničnoj web stranici www.techcruise.ba kao i na društvenoj mreži Facebook.